MRZNE VŠUDE

 Sobota byla zkrátka krásná, i přes sníh všude okolo. To, že svítilo slunce, to nás prostě vytáhlo z pohodlí vyhřátého obýváku a vydali jsme se k Obrázku. Konečně jsme objevili tu správnou trasu! Minulé Vánoce jsme se tam vydali s přáteli, ale plahočili jsme se do kopce úplně mimo chodníčky, protože jsme zkrátka nepoznali, kudy cesta vede :D. Tentokrát jsme se trefili a tak při příští procházce budeme hezky připraveni :). Měli jsme tehdy poprvé plán, že to bude naší sváteční tradicí, ovšem tyto svátky to z více důvodů, především zdravotních a dešťových nevyšlo. A tak to letos zkusíme znovu :) Pro nás je to procházka na hodinku a půl, což je tak ideální, když vyrazíme po obědě...stihneme si pak dát ještě dobrou kávu zase doma v teple :)
Cestičky byly i ušlapané - to znamená, že byly pěkně namrzlé a klouzaly...Ale jsme "turisté" šikovní a nikdo nespadl. Jen Barry běhal tam a zpět a občas mu při otočkách trochu podjely ťapky - a to má náhon na všechny čtyři!

Dnes také svítí sluníčko, ale ranních -13,5°C bylo opravdu mrazivých. Jak jsem si tak jela do práce, připadalo mi, jako bych řídila malé iglú - povrch zmrzlý, posetý krystalky ledu, ale uvnitř teploučko.

V rádiu říkali, abychom v těch mrazech byli v klidu, zvýšili příjem vitamínu C a jedli víc těstovin a brambor... Výzva přijata. Ale cvičit budu, když konečně můžu :D

Krásné mrazivé dny, bacha, ať vám neumrznou uši! :)








8 komentářů:

  1. Také jsi při procházce pořídila krásné fotky. A koukám, jaký má Barry slušivý kabátek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      Joo, on je vždycky hrozně rád, když si může něco obléct, protože pak ví, že se někam jde :) a jinak by nám umrznul :D

      Vymazat
  2. Zuzi, zimní vycházky mají své kouzlo, viď 😉 My ty naše chlupáče taky bereme s sebou, taky v zimě nosí kabátky 😊 Přeci je nenecháme mrznout, že?!
    Měj se prima a Barryho za mě podrbej za ouškem.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky, Zuzko! A Barry má moc hezkou bundičku :o)
    Přeji pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko, hezka mista jste potkali. Snad ty mrazy alespon utlucou bacily a havet jako slimaky apod:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V to taky doufám, ale zatím se tomu moc nedaří :D

      Vymazat

Máte názor? Sem s ním :)