KRÁSNÝ PODZIM V ZAHRADĚ

Tyto fotky ani zdaleka nevystihují, jak krásný letošní podzim skutečně je. A co vám o tom budu povídat, sami víte nejlépe :) barevné listí padá, sluneční paprsky jsou krásně hřejivé a měkké a na zahrádkách kvetou podzimní květiny. My jsme toho v pátek využili a dali si venku kávu, hráli si s hafanem - kterého mimochodem hrozně baví vyskakovat na házené listí - a tak jsem uloupila i pár fotek, abych se měla v budoucnu k čemu vracet :) Bohužel nám brzy zachází sluníčko za stromy, tak už většinou po práci zachytím jen poslední paprsky, ale přes volno to vždy doženu :)
O víkendu jsme se dali do práce - řezalo se dřevo, rylo se v záhoncích, vyklízela prádelna...Ten úklid samotný je na dlouhé vyprávění. Řekněme, že bychom naplnili tak dva kontejnery nepořádkem, který v prádelce ležel už opravdu dlouho. Na Vánoce si ale nadělujeme sušičku a tak ji chceme i s pračkou přestěhovat na místo k tomu určené a využít tak i prostor, co se udělá v koupelně. A to vyžadovalo nekompromisní zásah. Ještě nás čeká vymalovat, vymést, vysát, vytřít a vydrhnout vše, co jen půjde :D
I proto jsem ráda, že jsem stihla zachytit tu pohodu, která nás provázela pátečním pozdním odpolednem a s vámi se teď o ni dělím :)










Nedívejte se na mě ani na nepořádek, ale na to cappuccino! Mňam! :)







Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte názor? Sem s ním :)