PĚT VĚCÍ PŘI PÁTKU


 Tak takhle krásně nám včera zapadalo sluníčko :)

1. Včera večer jsem se pořád rozmýšlela, jestli si napustit vanu a nebo jestli se mi nechce válet ve vodě. Až mi Tom řekl, ať se furt nerozmýšlím a prostě si ji napustím, tak jsem se do toho dala. Koupel jsem si nedopřála už pěkně dlouho a včera jsem to vzala opravdu vážně - svíčka, oleje, bylinková sůl, knížka...Přečetla jsem jednu kapitolu, na tři minuty pak zavřela oči a lezla ven. Připadá mi, že to bylo tak akorát pro mou potřebu :) No a tak jsem se rozhodla, jelikož jsem si opravdu odpočinula, že z toho udělám pravidelnější záležitost, ale čtvrtek vyměním za středu, i kdyby jen co 14 dní :) #wellnesswednesday

2. Víte, jaký je to pocit, když vám váš drahý doma uvaří výborné špagety carbonara? Ten nejlepší! A když si o dva dny později objednáte k obědu uhlířské špagety a zjistíte, že je to vlastně taková česká carbonara? K nezaplacení :D Ale nestěžuju si, vajíčka mám moc ráda!

3. Co se čtení týče, jsem na sebe zatím opravdu hrdá, letos čtu už druhou knížku! Po Dívce v ledu je to něco přesně na tyto pochmurné dny - Hygge a polibky. Slovo (styl) "hygge" mi začíná připadat otravně moderní, ale jeho význam je prostě moc milý na to, abych si knihu tehdy nekoupila...

4. Mám už ve skříni tolik svetrů, že doufám, že s jarem nepřijde hned léto, abych si ještě stihla všechny užít, než je na pár měsíců nechám ležet v šatně :)

5. Už už jsem začínala pociťovat jaro, když konečně včera i dnes vykouklo sluníčko a roztála velká část sněhu, hned mi přibyl dílek energie! No a teď právě sněží. Prostě paráda.

Podělte se i o svých pět věcí, co vás provázely celým týdnem :) Krásný víkend všem! :)





2 komentáře:

  1. Pět říkáš? tak to zkusím!
    1) dělám rezervaci do krásné restaurace a moc se těším - babinec s blogerkami je vždycky super
    2) pochvala od klienta udělá radost vždy!!!
    3) Palach, Palach, Palach.... není co dodat
    4) ve fitku narváno, už aby bylo po lednu :o)
    5) lístky do divadla, na duben - jinak to nejde, moc se těším...
    Zuzko, měj hezkou neděli! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně! :) Líbí se mi, jak se jen ve zkratce dá vyjádřit více věcí, co člověku běhají hlavou :)
      Krásný den :)

      Vymazat

Máte názor? Sem s ním :)